Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Електроалат

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Сигурносен сет (105)

Кат.бр. 829744
Не е испорачливо!
1.593,00 ден.
Количина:
ЛЕПЛИВИ СТАПЧИЊА(200 грама)

Кат.бр. 827673
На залиха во Македонија
649,00 ден.
Количина:
ЛЕПЛИВИ СТАПЧИЊА ЗА ТЕРМОПЛАСТИЧЕН ПИШТОЛ

Кат.бр. 827665
На залиха во Македонија
1.180,00 ден.
Количина:
ТЕРМОПЛАСТИЧЕН ПИШТОЛ ЗА ЛЕПЕЊЕ - PATTEX

Кат.бр. 827630
На залиха во Македонија
1.180,00 ден.
Количина:
СЕТ ОД 2 КРУЖНИ ПИЛИ - Ø 22 MM

Кат.бр. 826631
Не е испорачливо!
236,00 ден.
Количина:
СЕТ ОД 20 БУРГИИ 1,3 - 2,5 мм

Кат.бр. 826626
На залиха во Македонија
708,00 ден.
Количина:
СЕТ ОД 2 КРУЖНИ ПИЛИ - Ø 19 MM

Кат.бр. 826617
Не е испорачливо!
236,00 ден.
Количина:
СЕТ ОД 2 КРУЖНИ ПИЛИ - Ø 16 MM

Кат.бр. 826605
Не е испорачливо!
236,00 ден.
Количина:
СЕТ ОД 2 КРУЖНИ ПИЛИ - Ø 12 MM

Кат.бр. 826591
Не е испорачливо!
236,00 ден.
Количина:
ПИШТОЛИ ЗА ТОПЛО ЛЕПЕЊЕ GLUEMATIC 3002-

Кат.бр. 826290
На залиха во Македонија
3.363,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.