Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Лемна техника

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Компактна станица ST804

Кат.бр. 832375
На залиха во Македонија
11.800,00 ден.
Количина:
ПУМПА ЗА ОДЛЕМУВАЊЕ SS 750 LS

Кат.бр. 832324
На залиха во Македонија
649,00 ден.
Количина:
Бакарно лемило 200 WATT

Кат.бр. 830097
На залиха во Македонија
5.546,00 ден.
Количина:
ТЕЧНОСТ ЗА ЛЕМЕЊЕ ZD 250 G

Кат.бр. 830020
На залиха во Македонија
472,00 ден.
Количина:
ЖИЦА ЗА ЛЕМЕЊЕ HF32 100 G

Кат.бр. 830003
Не е испорачливо!
413,00 ден.
Количина:
ЛЕПАК - ПЕНКАЛО FLUXI(10мл)

Кат.бр. 828718
На залиха во Македонија
885,00 ден.
Количина:
ЕКОЛОШКА ЖИЦА ЗА ЛЕМЕЊЕ HF 34

Кат.бр. 828699
Не е испорачливо!
413,00 ден.
Количина:
Резервна врв за лемач за 828475

Кат.бр. 828491
На залиха во Македонија
7.965,00 ден.
Количина:
ЛЕМИЛО во олик на чекан 550 W

Кат.бр. 828475
Не е испорачливо!
29.323,00 ден.
Количина:
Резервни врвови за лемило 302 MZ 25 MM

Кат.бр. 828467
Не е испорачливо!
5.310,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.