Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Мерна техника

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Безконтактен топломер FT 80

Кат.бр. 860143
Не е испорачливо!
7.316,00 ден.
Количина:
Детектор за метал

Кат.бр. 849177
Не е испорачливо!
4.602,00 ден.
Количина:
Ултразвучен далечиномер MeterMaster Laserliner Pro

Кат.бр. 829615
Не е испорачливо!
3.363,00 ден.
Количина:
ЛАСЕРСКИ МЕРАЧ НА РАСТОЈАНИЕ LDM 70

Кат.бр. 826512
Не е испорачливо!
7.965,00 ден.
Количина:
ЛАСЕР LINO L2

Кат.бр. 823638
Не е испорачливо!
21.712,00 ден.
Количина:
ЛАСЕРСКИ МЕРАЧ НА ДАЛЕЧИНА LDM 50 U

Кат.бр. 822736
Не е испорачливо!
7.847,00 ден.
Количина:
ЛОКАТОР НА МЕТАЛИ

Кат.бр. 821567
Не е испорачливо!
5.664,00 ден.
Количина:
ЛЕПЕЗА - МЕРЕН ИСНТРУМЕНТ 20 ЛЕНТИ

Кат.бр. 821402
Не е испорачливо!
403,00 ден.
Количина:
Метал-детектор BASETech

Кат.бр. 820893
Не е испорачливо!
1.534,00 ден.
Количина:
ДИГИТАЛЕН ЏЕПЕН ШУБЛЕР 200 ММ

Кат.бр. 816762
Не е испорачливо!
3.658,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.