Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Временски станици, часовници

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
ДИГИТАЛНА РАМКА + ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА -HAMA 26,4CM (10,4

Кат.бр. 955701
Не е испорачливо!
10.290,00 ден.
Количина:
HAMA Дигитална фото рамка и временска станица

Кат.бр. 955229
Не е испорачливо!
7.413,00 ден.
Количина:
Рачен часовник со пулсметар

Кат.бр. 860116
Не е испорачливо!
2.419,00 ден.
Количина:
Часовник со мерач на УВ зрачење

Кат.бр. 860102
Не е испорачливо!
1.310,00 ден.
Количина:
Безжична временска станица Techno Line, WS 9032 IT

Кат.бр. 672633
Не е испорачливо!
7.375,00 ден.
Количина:
Термометар за внатрешна и надворешна температура WAS 7004

Кат.бр. 672585
Не е испорачливо!
413,00 ден.
Количина:
Безжична временска станица Conrad TE338NL

Кат.бр. 672550
Не е испорачливо!
1.534,00 ден.
Количина:
Радио-станица часовник WT 8610

Кат.бр. 672545
Не е испорачливо!
2.714,00 ден.
Количина:
Conrad- 4 во1 мерач на влажност на почва

Кат.бр. 672506
Не е испорачливо!
1.888,00 ден.
Количина:
Резервен/дополнителен сензор EAS 900Z

Кат.бр. 672492
Не е испорачливо!
1.298,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.