Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Домаќинство, апарати

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
REMINGTON Машинка за бричење MB4550 TOUCH CONTROL

Кат.бр. 864550
Не е испорачливо!
7.198,00 ден.
Количина:
ДИГИТАЛНА КЛЕШТА ЗА СКАРА

Кат.бр. 860577
Не е испорачливо!
2.950,00 ден.
Количина:
Грејач на стопала со масажна функција

Кат.бр. 860465
Не е испорачливо!
2.950,00 ден.
Количина:
HAPPYFEET THAI ножен масажер

Кат.бр. 860463
Не е испорачливо!
10.443,00 ден.
Количина:
Зглобен мерач на притисок Scala

Кат.бр. 860461
На залиха во Македонија
1.646,00 ден.
Количина:
SCALA Инхалатор SC 145

Кат.бр. 860459
На залиха во Македонија
5.015,00 ден.
Количина:
АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ НА КРВЕН ПРИТИСОК BC 58

Кат.бр. 860455
На залиха во Македонија
5.546,00 ден.
Количина:
BEURER Апарат за мерење на крвен притисок за надлактица BM 58

Кат.бр. 860454
На залиха во Македонија
7.080,00 ден.
Количина:
МИНИ МАСАЖЕР MG-16

Кат.бр. 860450
На залиха во Македонија
1.947,00 ден.
Количина:
Мини масажер SMG11

Кат.бр. 860449
На залиха во Македонија
1.593,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.