Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Вентилатори

сортирај:
    Име Цена Кошница
Столбен вентилатор со тајмер

Кат.бр. 560622
Не е испорачливо!
3.320,00 ден.
Количина:
Собен вентилатор за разладување HT-216E

Кат.бр. 560164
Не е испорачливо!
6.490,00 ден.
Количина:
ВЕНТИЛАТОР-КУЛА HONEYWELL HW-HELIS1E СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Кат.бр. 560059
На залиха во Германија
9.027,00 ден.
Количина:
ПОДЕН ВЕНТИЛАТОР VORNADO 630B

Кат.бр. 534523
На залиха во Германија
7.493,00 ден.
Количина:
ВЕНТИЛАТОР HONEYWELL HS-1040E

Кат.бр. 534518
Не е испорачливо!
9.971,00 ден.
Количина:
ВЕНТИЛАТОР DURACRAFT HV-250E

Кат.бр. 534502
Не е испорачливо!
5.841,00 ден.
Количина:
ВЕНТИЛАТОР-КУЛА HONEYWELL HO-1100RE

Кат.бр. 533508
Не е испорачливо!
7.316,00 ден.
Количина:
Соларна капа

Кат.бр. 114074
Не е испорачливо!
590,00 ден.
Количина:
сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.