Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Регулација - греење

1 2 3 4 5 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
РАДИО ТОПЛОТЕН ТЕРМОСТАТ FHT 80B

Кат.бр. 750404
Не е испорачливо!
3.186,00 ден.
Количина:
Безжичен термостат FS20 STR-II - комплет

Кат.бр. 620423
Не е испорачливо!
5.074,00 ден.
Количина:
Систем за регулација на парно греење

Кат.бр. 617501
Не е испорачливо!
14.490,00 ден.
Количина:
РЕГУЛАТОР ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА + ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Кат.бр. 616104
Не е испорачливо!
3.894,00 ден.
Количина:
РЕГУЛАТОР ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА + КОНТАКТ

Кат.бр. 616103
Не е испорачливо!
3.894,00 ден.
Количина:
Радио-далечински управувач за контролниот уред за заштеда на енергија

Кат.бр. 616102
Не е испорачливо!
1.062,00 ден.
Количина:
Безжичен прозорски контакт за радијаторски регулатор за заштеда на енергија со далечинско управување

Кат.бр. 616101
Не е испорачливо!
1.416,00 ден.
Количина:
Радијаторски регулатор за заштеда на енергија со далечинско управување

Кат.бр. 616100
Не е испорачливо!
2.537,00 ден.
Количина:
ТЕРМОСТАТ ЗА РАДИЈАТОР HR 20

Кат.бр. 615952
Не е испорачливо!
3.186,00 ден.
Количина:
ТЕРМОСТАТИЧЕН ЕЛЕКТРОНСКИ РАДИЈАТОРСКИ КОНТРОЛЕР HR20 STYLE

Кат.бр. 615950
На залиха во Германија
2.714,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.