Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Сигурност

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Алармен клуч со сензор за движење А107

Кат.бр. 860745
На залиха во Македонија
2.301,00 ден.
Количина:
Акумулаторски сензор за движење TEK4, опсег до 9, 14 метри

Кат.бр. 814153
Не е испорачливо!
6.832,00 ден.
Количина:
Алармен уред за врати и прозорци

Кат.бр. 754150
Не е испорачливо!
1.593,00 ден.
Количина:
ЕДНОКАНАЛНА БРАВА СО КОД IP-54

Кат.бр. 754056
Не е испорачливо!
2.275,00 ден.
Количина:
Безбедносна камера со рефлектор MIT BS + SW

Кат.бр. 754044
Не е испорачливо!
9.440,00 ден.
Количина:
КАМЕРА ЗА НАБЉУДУВАЊЕ 1,3 MPX DVR

Кат.бр. 752809
Не е испорачливо!
17.464,00 ден.
Количина:
Full HD КАМЕРА ЗА НАБЉУДУВАЊЕ

Кат.бр. 752795
Не е испорачливо!
14.750,00 ден.
Количина:
Conard-мини безбедносна камера

Кат.бр. 752315
Не е испорачливо!
2.655,00 ден.
Количина:
ДЕТЕКТОР ЗА ЈАГЛЕРОД МОНОКСИД

Кат.бр. 752251
Не е испорачливо!
2.006,00 ден.
Количина:
CCD Камера во боја комплет, 420 TVL, 3,6 MM

Кат.бр. 752247
Не е испорачливо!
6.785,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.