Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Штетници

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
ДОПОЛНИТЕЛЕН УЛТРАЗВУЧЕН ЗВУЧНИК

Кат.бр. 857139
На залиха во Македонија
1.298,00 ден.
Количина:
Електронски бркач на птици

Кат.бр. 710051
Не е испорачливо!
5.310,00 ден.
Количина:
UV Уништувач на инсекти GM909G

Кат.бр. 710045
Не е испорачливо!
3.599,00 ден.
Количина:
Бркач на куни

Кат.бр. 710043
Не е испорачливо!
1.744,00 ден.
Количина:
Растерувач на диви животни

Кат.бр. 710016
Не е испорачливо!
4.307,00 ден.
Количина:
Растерувач на диви животни

Кат.бр. 710015
Не е испорачливо!
2.065,00 ден.
Количина:
СРЕДСТВО ЗА БРКАЊЕ КОМАРЦИ 250 G

Кат.бр. 710013
Не е испорачливо!
557,00 ден.
Количина:
ПОДВИЖНА ОДБРАНА ОД КУНИ

Кат.бр. 710012
На залиха во Македонија
2.242,00 ден.
Количина:
РАСТЕРУВАЧ НА КОМАРЦИ СО ЛЕД-СВЕТЛО

Кат.бр. 710011
Не е испорачливо!
590,00 ден.
Количина:
ДОПОЛНИТЕЛНА UV ЦЕВКА ЗА UV СТАПИЦА ЗА ИНСЕКТИ 4 W

Кат.бр. 710008
Не е испорачливо!
354,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.