Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Автоматизација, автоматизирана техника

сортирај:
    Име Цена Кошница
Сирена 570 WM со хорна

Кат.бр. 585195
На залиха во Македонија
7.139,00 ден.
Количина:
Сирена HIGH 32

Кат.бр. 585069
Не е испорачливо!
7.375,00 ден.
Количина:
Сирена SH85 со хорна

Кат.бр. 585003
Не е испорачливо!
1.715,00 ден.
Количина:
АНТЕНА - GSM RG174

Кат.бр. 199399
На залиха во Македонија
590,00 ден.
Количина:
GPS ПРОДОЛЖУВАЧ ЗА GSM TELECONTROL MODULE GX107

Кат.бр. 199310
Не е испорачливо!
4.484,00 ден.
Количина:
Конрад GSM- GX107

Кат.бр. 199000
Не е испорачливо!
8.791,00 ден.
Количина:
GSM Модул

Кат.бр. 196666
Не е испорачливо!
9.794,00 ден.
Количина:
TOWITEK универзален систем за контрола на пристап

Кат.бр. 191580
Не е испорачливо!
5.985,00 ден.
Количина:
сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.