Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Активни компоненти

1 2 3 4 5 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Магацински простор со 60 фиоки

Кат.бр. 813112
На залиха во Македонија
3.540,00 ден.
Количина:
РЕЛЕ RY211024 / 4-1393224-9

Кат.бр. 504428
Не е испорачливо!
354,00 ден.
Количина:
Грецов спој B80C1000 = B80R

Кат.бр. 501417
Не е испорачливо!
75,00 ден.
Количина:
PIC ПРОГРАМЕР И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА КУТИЈА

Кат.бр. 191033
Не е испорачливо!
3.835,00 ден.
Количина:
PIC ПРОГРАМЕРСКА И ЗАБАВНА КУТИЈА

Кат.бр. 191020
Не е испорачливо!
2.301,00 ден.
Количина:
Zener диоди и регулатори за стабилизација на напон (комплет, 130 сорт. делови)

Кат.бр. 179000
Не е испорачливо!
1.416,00 ден.
Количина:
NE 555

Кат.бр. 177113
Не е испорачливо!
9,00 ден.
Количина:
Интегрално коло 4011 во СМОЅ технологија

Кат.бр. 172570
Не е испорачливо!
12,00 ден.
Количина:
ДИОДА SEMIMIKRON P 600 S

Кат.бр. 160138
Не е испорачливо!
21,00 ден.
Количина:
ДИОДА SEMIMIKRON P 600 K

Кат.бр. 160111
Не е испорачливо!
16,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.