Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Компоненти-пасивни

сортирај:
    Име Цена Кошница
MKS кондензатор 0,1µF 250VDC RM10

Кат.бр. 450166
Не е испорачливо!
59,00 ден.
Количина:
SMD отпорник 10K

Кат.бр. 445704
Не е испорачливо!
59,00 ден.
Количина:
Kомплет од 142 електролитски кондензатори

Кат.бр. 442881
Не е испорачливо!
1.180,00 ден.
Количина:
Метален отпорник, 0,6 W, аксијално ожичен, изведба 0207 910 Ohm 0.6 W 1 %

Кат.бр. 420735
Не е испорачливо!
1,00 ден.
Количина:
Сет отпорници 1,4W Е12

Кат.бр. 419117
На залиха во Македонија
7.493,00 ден.
Количина:
сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.