Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Сензори

сортирај:
    Име Цена Кошница
ОТВОРЕН УЛТРАСОНИЧЕН СЕНЗОР А-16P/7+R

Кат.бр. 541348
Не е испорачливо!
413,00 ден.
Количина:
ИНФРАЦРВЕН СЕНЗОР

Кат.бр. 190978
Не е испорачливо!
2.065,00 ден.
Количина:
СЕНЗОР ЗА ДОЖД

Кат.бр. 190351
На залиха во Македонија
2.124,00 ден.
Количина:
УЛТРАСОНИЧЕН СЕНЗОР К-14WP10

Кат.бр. 182271
Не е испорачливо!
1.062,00 ден.
Количина:
сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.