Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Склопки, Модули

1 2 3 4 5 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
УРЕД ЗА СТРУЈА 1,2-30 V/1,5 A

Кат.бр. 198226
На залиха во Македонија
1.475,00 ден.
Количина:
3-КАНАЛЕН РАЧЕН РАДИО-ПРЕДАВАТЕЛ 433 MHZ

Кат.бр. 192481
На залиха во Македонија
3.540,00 ден.
Количина:
10 А КОНТРОЛОР ЗА БРЗИНА ЗА DC МОТОРИ

Кат.бр. 192287
На залиха во Македонија
1.357,00 ден.
Количина:
СЕРВОКОНТРОЛЕН МОДУЛ TOWITEK

Кат.бр. 191541
Не е испорачливо!
3.599,00 ден.
Количина:
10 А РЕГУЛАТОР НА БРЗИНА

Кат.бр. 191507
На залиха во Македонија
3.363,00 ден.
Количина:
МОДУЛ РЕГУЛАТОР CONRAD 230VAC/2760VA

Кат.бр. 191343
Не е испорачливо!
1.003,00 ден.
Количина:
ДИГИТАЛНА МИКРОСКОПСКА КАМЕРА 2.0 УСБ 200X

Кат.бр. 191341
Не е испорачливо!
6.136,00 ден.
Количина:
Придушувач и регулатор на брзина MAX 230VAC 600VA

Кат.бр. 191331
На залиха во Македонија
1.121,00 ден.
Количина:
ДИГИТАЛНА МИКРОСКОПСКА КАМЕРА 1.3 УСБ 200X

Кат.бр. 191322
Не е испорачливо!
3.599,00 ден.
Количина:
УСБ дигитална микроскопска камера, зголемување 25 и 60 х

Кат.бр. 191312
Не е испорачливо!
2.281,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.