Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Батерии и полначи за разни апарати

1 2 3 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
БАТЕРИЈА 10,8 V/1,3 AH LI-ION DREMEL 875

Кат.бр. 824287
Не е испорачливо!
5.723,00 ден.
Количина:
БАТЕРИЈА 18 V/1,3 AH LI-ION TOOLCRAFT

Кат.бр. 821569
Не е испорачливо!
5.428,00 ден.
Количина:
ПОВТОРНО ПОЛНИВА БАТЕРИЈА AKU 10,8 V/1,3 AH LI-ION

Кат.бр. 821568
Не е испорачливо!
3.245,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Кат.бр. 768335
Не е испорачливо!
3.154,00 ден.
Количина:
Полнач за мобилен телефон во итен случај

Кат.бр. 763044
Не е испорачливо!
767,00 ден.
Количина:
SANYO MOBILE -засилувач LIION 2 USB

Кат.бр. 251092
Не е испорачливо!
5.782,00 ден.
Количина:
Пренослив полнач за лаптоп -POWERTRAVELLER POWERGORILLA

Кат.бр. 201155
На залиха во Македонија
23.895,00 ден.
Количина:
MINIGORILLA - пренослив полнач

Кат.бр. 201153
Не е испорачливо!
13.098,00 ден.
Количина:
ПРЕНОСЕН АДАПТЕР - СИВ

Кат.бр. 201152
Не е испорачливо!
3.245,00 ден.
Количина:
СНАБДУВАЧ СО СТРУЈА POWERMONKEY CLASSIC

Кат.бр. 201151
Не е испорачливо!
5.074,00 ден.
Количина:
1 2 3 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.