Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Мобилни телефони - полначи

сортирај:
    Име Цена Кошница
СОЛАРЕН ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Кат.бр. 768335
Не е испорачливо!
3.154,00 ден.
Количина:
Полнач за мобилен телефон во итен случај

Кат.бр. 763044
Не е испорачливо!
767,00 ден.
Количина:
ПРЕНОСЕН АДАПТЕР - СИВ

Кат.бр. 201152
Не е испорачливо!
3.245,00 ден.
Количина:
сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.