Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Напојување, полначи

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
КУТИЈА ЗА ЧУВАЊЕ БАТЕРИИ СО ТЕСТЕР ЗА БАТЕРИИ + 4xAAA, 4xAA, 2x9V

Кат.бр. 651823
Испорачливо од 05.05.2020
3.127,00 ден.
Количина:
Универзален полнач за лап-топ компјутери VOLTCRAFT NPS-150 USB

Кат.бр. 514003
На залиха во Германија
4.071,00 ден.
Количина:
УНИВЕРЗАЛЕН АДАПТЕР ЗА ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ - VOLTCRAFT NPS-65

Кат.бр. 514001
Не е испорачливо!
2.006,00 ден.
Количина:
УНИВЕРЗАЛЕН АДАПТЕР - VOLTCRAFT SPS

Кат.бр. 512726
На залиха во Германија
1.357,00 ден.
Количина:
Линеарен мрежен уред PS-1302 D

Кат.бр. 511806
На залиха во Германија
8.673,00 ден.
Количина:
ТРАНСФОРМАТОР AT-1500 NV

Кат.бр. 511397
На залиха во Германија
12.803,00 ден.
Количина:
ТРАНСФОРМАТОР AT-400 NV

Кат.бр. 511360
На залиха во Германија
7.080,00 ден.
Количина:
Трансформатор AT-200 NV

Кат.бр. 511359
Не е испорачливо!
5.074,00 ден.
Количина:
Voltcraft Мрежен уред за постојан напон FSP-11312

Кат.бр. 510832
На залиха во Германија
10.266,00 ден.
Количина:
Voltcraft FSP-1138 фиксен напојувач

Кат.бр. 510801
На залиха во Германија
6.962,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.