Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Соларна техника/алтернативна енергија

1 2 3 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
ТУРБИНА ЗА ВЕТЕР AIR Brezze Land 12V/200W

Кат.бр. 410008
Не е испорачливо!
91.332,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН АДАПТЕР - SL-1

Кат.бр. 200285
Не е испорачливо!
2.714,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН ПОЛНАЧ -ENERGIZER ETG SP1000

Кат.бр. 200255
Не е испорачливо!
4.189,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН МОТОР

Кат.бр. 198358
Не е испорачливо!
531,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН МОТОР ТИП - B-148

Кат.бр. 198080
Не е испорачливо!
767,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН МОТОР 9:1/27:1

Кат.бр. 130441
На залиха во Македонија
531,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН ВЕНТИЛАЦИСКИ СИСТЕМ

Кат.бр. 112208
Не е испорачливо!
7.080,00 ден.
Количина:
Соларен регулатор на полнење 12/24V 20 А

Кат.бр. 111199
На залиха во Македонија
2.773,00 ден.
Количина:
Регулатор на соларно полнење акумулатори

Кат.бр. 111182
На залиха во Македонија
1.947,00 ден.
Количина:
АМОРФЕН СОЛАРЕН МОДУЛ 45W -12V

Кат.бр. 110719
Не е испорачливо!
12.980,00 ден.
Количина:
1 2 3 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.