Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Компјутер и Канцеларија

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Подлога за ладење за преносен компјутер

Кат.бр. 999200
Не е испорачливо!
1.888,00 ден.
Количина:
UPS Стабилизатор на напон

Кат.бр. 999106
Не е испорачливо!
8.673,00 ден.
Количина:
Подлога за ладење за преносни компјутери II

Кат.бр. 998873
Не е испорачливо!
1.652,00 ден.
Количина:
DVD-CREATOR USB 2.0

Кат.бр. 994505
Не е испорачливо!
3.068,00 ден.
Количина:
АНТЕНА PCI - EDIMAX WLA ТИП - N150

Кат.бр. 993682
Не е испорачливо!
2.006,00 ден.
Количина:
SD КАРТИЧКА TRANSCEND 2GB

Кат.бр. 992826
На залиха во Македонија
708,00 ден.
Количина:
TRANSCEND SD картичка 1GB

Кат.бр. 992818
Не е испорачливо!
649,00 ден.
Количина:
AKASA АЛУМИНИУМСКА ПОДЛОГА ЗА ЛАДЕЊЕ НА ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ 43,2 СМ

Кат.бр. 990381
Не е испорачливо!
3.655,00 ден.
Количина:
ПОДЛОГА ЗА ЛАДЕЊЕ НА ПОДВИЖЕН КОМПЈУТЕР AKASA 38.1 СМ

Кат.бр. 990380
Не е испорачливо!
3.127,00 ден.
Количина:
4-ПОРТЕН УСБ 2.0 ПАНЕЛ

Кат.бр. 980580
Не е испорачливо!
826,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.