Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Компјутери - додатна опрема

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
UPS Стабилизатор на напон

Кат.бр. 999106
Не е испорачливо!
8.673,00 ден.
Количина:
4-ПОРТЕН УСБ 2.0 ПАНЕЛ

Кат.бр. 980580
Не е испорачливо!
826,00 ден.
Количина:
ИНТЕРНЕТ СТИК - WIRELESS - ZYXEL NWD2205

Кат.бр. 975675
Не е испорачливо!
2.773,00 ден.
Количина:
ИНТЕРНЕТ СТИК - NETGEAR WNA1000M

Кат.бр. 975659
Не е испорачливо!
2.360,00 ден.
Количина:
PCI КАРТИЧКА СО АНТЕНА - ZYXEL G-302

Кат.бр. 975612
Не е испорачливо!
2.242,00 ден.
Количина:
ИНТЕРНЕТ СТИК -WIRELESS -ZYXEL NWD2105 COMPACT

Кат.бр. 975610
Не е испорачливо!
1.475,00 ден.
Количина:
Автоматизам за заклучување на монитор-картичка

Кат.бр. 975592
Не е испорачливо!
1.947,00 ден.
Количина:
Автоматизам за заклучување на монитор Screen Keeper

Кат.бр. 975590
Не е испорачливо!
1.593,00 ден.
Количина:
ПОДЛОГА ЗА ЛАДЕЊЕ НА ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ - COOLER MASTER

Кат.бр. 975577
Не е испорачливо!
9.735,00 ден.
Количина:
УСБ 3.0 ПАНЕЛ - CONRAD

Кат.бр. 975421
Не е испорачливо!
2.625,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.