Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Комуникација/Мрежи

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Дистрибуциска мрежа 4 Port Gigabit Metall- Mini

Кат.бр. 976050
Не е испорачливо!
3.835,00 ден.
Количина:
Приемник Conrad WLAN N300

Кат.бр. 975601
Не е испорачливо!
4.189,00 ден.
Количина:
АДАПТЕР - CONRAD PL85D

Кат.бр. 975585
Не е испорачливо!
3.363,00 ден.
Количина:
АДАПТЕР - CONRAD PL200

Кат.бр. 975550
Не е испорачливо!
3.245,00 ден.
Количина:
СТИК BLUETOOTH - CONRAD

Кат.бр. 975462
Не е испорачливо!
1.062,00 ден.
Количина:
ИНТЕРНЕТ СТИК - DIGITUS - DN-7045

Кат.бр. 975452
Не е испорачливо!
708,00 ден.
Количина:
ИНТЕРНЕТ СТИК - WIRELESS -LINKSYS WUSB100

Кат.бр. 975431
Не е испорачливо!
2.537,00 ден.
Количина:
ИНТЕРНЕТ СТИК - WIRELESS FRITZ 2.4

Кат.бр. 975372
Не е испорачливо!
2.714,00 ден.
Количина:
БЕЗЖИЧЕН РУТЕР - CONRAD UMTS 3G

Кат.бр. 975288
Не е испорачливо!
4.012,00 ден.
Количина:
CONRAD МРЕЖЕН УРЕД USB-ВЛЕЗ СО 4 ПОРТИ GIGABIT

Кат.бр. 975225
Не е испорачливо!
5.782,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.