Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Медии за меморирање

1 2 3 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
SD КАРТИЧКА TRANSCEND 2GB

Кат.бр. 992826
На залиха во Македонија
708,00 ден.
Количина:
TRANSCEND SD картичка 1GB

Кат.бр. 992818
Не е испорачливо!
649,00 ден.
Количина:
МЕМОРИЈА - TRANSCEND 1GB DDR-RAM-400MHZ

Кат.бр. 974718
Не е испорачливо!
3.003,00 ден.
Количина:
CONRAD МЕДИА ПЛЕЕР HD

Кат.бр. 973697
Не е испорачливо!
9.735,00 ден.
Количина:
PC-RAM Модули за трансдукција 2GB -DDR 400MHZ

Кат.бр. 872305
Не е испорачливо!
6.195,00 ден.
Количина:
USB МЕМОРИСКИ СТИК - ПРОГРАМСКИ

Кат.бр. 560217
Не е испорачливо!
2.714,00 ден.
Количина:
УСБ СТИК PNY - 8GB

Кат.бр. 415287
Не е испорачливо!
1.121,00 ден.
Количина:
IOMEGA EGO PORTABLE 3.0 1TB

Кат.бр. 414067
Не е испорачливо!
14.301,00 ден.
Количина:
IOMEGA EGO PORTABLE 3.0 1TB

Кат.бр. 414066
Не е испорачливо!
21.760,00 ден.
Количина:
IOMEGA EGO PORTABLE 3.0 1TB

Кат.бр. 414065
Не е испорачливо!
20.771,00 ден.
Количина:
1 2 3 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.