Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Хардвер

1 2 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
DVD-CREATOR USB 2.0

Кат.бр. 994505
Не е испорачливо!
3.068,00 ден.
Количина:
АНТЕНА PCI - EDIMAX WLA ТИП - N150

Кат.бр. 993682
Не е испорачливо!
2.006,00 ден.
Количина:
CONRAD 2 ПОРТЕН УСБ 3.0 PCI-EXPRESS

Кат.бр. 973906
Не е испорачливо!
2.465,00 ден.
Количина:
CONRAD 2 ПОРТЕН УСБ 3.0 EXPRESS КАРТИЧКА

Кат.бр. 973762
Не е испорачливо!
3.245,00 ден.
Количина:
1+1 ПОРТ УСБ 3.0 PCI-EXPRESS-КАРТИЧКА LOWP

Кат.бр. 973760
Не е испорачливо!
2.537,00 ден.
Количина:
2 ПОРТЕН УСБ 3.0 PCI-EXPRESS-КОНТРОЛЕР

Кат.бр. 973583
Не е испорачливо!
2.183,00 ден.
Количина:
СЕТ ЗА ТРАНСФЕР - TERRATEC GRABSTER AV300MX

Кат.бр. 955786
Не е испорачливо!
4.368,00 ден.
Количина:
ДВД Renkforce УСБ

Кат.бр. 954554
Не е испорачливо!
2.891,00 ден.
Количина:
TERRATEC N3 (DVB-S WLAN ПРЕНЕСУВАЧ)

Кат.бр. 943360
Не е испорачливо!
16.166,00 ден.
Количина:
ГРАФИЧКА КАРТА - ЕVGA GT210 1024MB

Кат.бр. 873365
Не е испорачливо!
3.255,00 ден.
Количина:
1 2 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.