Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Мобилни телефони

сортирај:
    Име Цена Кошница
Комуникатор B-SPEECH BT-FSE PRIM

Кат.бр. 769722
Не е испорачливо!
3.009,00 ден.
Количина:
МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - NOKIA 1800 - СРЕБРЕН

Кат.бр. 662285
Не е испорачливо!
3.953,00 ден.
Количина:
МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН - NOKIA 1800 - ЦРВЕН

Кат.бр. 662284
Не е испорачливо!
3.953,00 ден.
Количина:
сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.