Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
AV Кабел и адаптер

1 2 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
ВИДЕО ТРАНСМИТЕР - PHILIPS SLV4200

Кат.бр. 943577
Не е испорачливо!
7.434,00 ден.
Количина:
РЕСИВЕР - DG15RX

Кат.бр. 943107
Не е испорачливо!
6.372,00 ден.
Количина:
Renkforce 5.8 GHz AV- безжичен преносен систем

Кат.бр. 942357
Не е испорачливо!
14.042,00 ден.
Количина:
ИСПРАЌАЧ НА ДИГИТАЛЕН СИГНАЛ DG 258-EU

Кат.бр. 942325
Не е испорачливо!
11.210,00 ден.
Количина:
DIGISENDER DX 2000-радио-преносен систем

Кат.бр. 942324
Не е испорачливо!
5.841,00 ден.
Количина:
RENKFORCE SCART AV-СИСТЕМ СО FUNK-ПРЕНОС

Кат.бр. 941806
Не е испорачливо!
3.776,00 ден.
Количина:
Триканален разделник VIVANCO HDHD 3.1 AUTO

Кат.бр. 941685
Не е испорачливо!
3.422,00 ден.
Количина:
AV-БЕЗЖИЧЕН ПРЕНОСЕН СИСТЕМ SPEAKA СО ПРИКЛУЧУВАЧ ЗА КАБЛИ

Кат.бр. 350546
Не е испорачливо!
9.067,00 ден.
Количина:
AV-БЕЗЖИЧЕН ПРЕНОСЕН СИСТЕМ 2,4 GHz

Кат.бр. 350498
Не е испорачливо!
4.897,00 ден.
Количина:
ДОДАТЕН ПРИЕМАТЕЛ ЗА 350498

Кат.бр. 350492
Не е испорачливо!
2.537,00 ден.
Количина:
1 2 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.