Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Експериментална техника

1 2 3 4 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
Детски училишен пакет за изведување експерименти

Кат.бр. 909273
Не е испорачливо!
2.360,00 ден.
Количина:
Електронска игра ПИНГ-ПОНГ

Кат.бр. 902766
Не е испорачливо!
1.475,00 ден.
Количина:
Комплет магични светилки

Кат.бр. 299022
Не е испорачливо!
590,00 ден.
Количина:
АВТОМОБИЛ ИГРАЧКА НА ГОРИВНА ЌЕЛИЈА FCJJ-11

Кат.бр. 198062
На залиха во Македонија
5.959,00 ден.
Количина:
POWER-SET НА ПОГОНСКИ ЌЕЛИИ

Кат.бр. 198061
На залиха во Македонија
5.428,00 ден.
Количина:
Електронска коцка со LED

Кат.бр. 195111
На залиха во Македонија
413,00 ден.
Количина:
Мини сончев панел MINIPANEL

Кат.бр. 194760
Не е испорачливо!
767,00 ден.
Количина:
СОЛАРЕН ДЕМО-СЕТ

Кат.бр. 194751
На залиха во Македонија
767,00 ден.
Количина:
Модул на приемник 433 MHz

Кат.бр. 192635
На залиха во Македонија
4.956,00 ден.
Количина:
ПОМОШНИК - CONRAD 222

Кат.бр. 192300
Не е испорачливо!
944,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.