Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
GPS

сортирај:
    Име Цена Кошница
ДИГИТАЛЕН КОМПАС

Кат.бр. 860806
Не е испорачливо!
1.618,00 ден.
Количина:
КОМПАС

Кат.бр. 467251
Не е испорачливо!
531,00 ден.
Количина:
GARMIN FORERUNNER 110 HR MIT часовник со појас за гради

Кат.бр. 373361
Не е испорачливо!
19.116,00 ден.
Количина:
GARMIN EDGE 800 F Велосипедски компјутер

Кат.бр. 373356
Не е испорачливо!
44.545,00 ден.
Количина:
GARMIN монтажна велосипедска опрема за FR205/305

Кат.бр. 373129
На залиха во Германија
708,00 ден.
Количина:
Garmin GSC10 Сензор за брзина

Кат.бр. 373125
Не е испорачливо!
4.543,00 ден.
Количина:
Пулс метар POLAR RS300 X

Кат.бр. 372665
Не е испорачливо!
17.065,00 ден.
Количина:
Фитнес предавател Garmin 305 GPS

Кат.бр. 371024
Не е испорачливо!
17.228,00 ден.
Количина:
сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.