Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Роботи

1 2 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
РОБОТ PRO-BOT 128

Кат.бр. 192020
Не е испорачливо!
5.015,00 ден.
Количина:
РОБОТ PRO-BOT 128

Кат.бр. 191919
Не е испорачливо!
4.543,00 ден.
Количина:
Робот-шасија ARX-CH09

Кат.бр. 191491
На залиха во Македонија
1.593,00 ден.
Количина:
МИКРО РОБОТ SPYKEE - КОМПЛЕТ

Кат.бр. 191295
Не е испорачливо!
2.860,00 ден.
Количина:
ШПИОНСКИ РОБОТ SPYKEE

Кат.бр. 191275
Не е испорачливо!
20.945,00 ден.
Количина:
Програмабилен пешачки робот YETI YT-3000

Кат.бр. 191107
Не е испорачливо!
6.903,00 ден.
Количина:
WowWee роботот Robosapien

Кат.бр. 190999
Не е испорачливо!
8.909,00 ден.
Количина:
WowWee куче Мини Рекс

Кат.бр. 190574
Не е испорачливо!
1.466,00 ден.
Количина:
WowWee Mини Робовер

Кат.бр. 190559
Не е испорачливо!
2.124,00 ден.
Количина:
WowWee мини трибот

Кат.бр. 190546
Не е испорачливо!
1.466,00 ден.
Количина:
1 2 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.