Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333
Сцена, Диско и DJ опрема

1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
    Име Цена Кошница
ТРЕПКАЧКО СВЕТЛО - СИНО

Кат.бр. 596531
Не е испорачливо!
767,00 ден.
Количина:
ТРЕПКАЧКО СВЕТЛО- ЦРВЕНО

Кат.бр. 596523
Не е испорачливо!
767,00 ден.
Количина:
РЕФЛЕКТОР СО СВЕТЛОСНИ ЕФЕКТИ

Кат.бр. 596124
Не е испорачливо!
11.623,00 ден.
Количина:
РЕЗЕРВНА НЕОНКА 596019

Кат.бр. 596027
На залиха во Германија
413,00 ден.
Количина:
Стробоскоп -Диско трепкач

Кат.бр. 596019
Не е испорачливо!
885,00 ден.
Количина:
ТРЕПКАЧКО СВЕТЛО - ЖОЛТО

Кат.бр. 591586
Не е испорачливо!
767,00 ден.
Количина:
EUROLITE TMH-6 DMX ЛЕД-рефлектор со подвижна глава

Кат.бр. 591575
Не е испорачливо!
23.836,00 ден.
Количина:
MC CRYPT TRIPLE MOVE LED-тројно движечко светло со ефекти

Кат.бр. 591520
Не е испорачливо!
10.266,00 ден.
Количина:
ANTARI Z-1500II машина за испуштање на магла

Кат.бр. 591517
На залиха во Германија
58.410,00 ден.
Количина:
Мини машина за испуштање на магла American DJ Mini Fog 400 fog

Кат.бр. 591507
Не е испорачливо!
3.028,00 ден.
Количина:
1 2 3 4 5 6 > >>
Број на производи: сортирај:
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.