Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Мерач на влажност и температура Voltcraft HT-200

Кат.бр. 100489
5.450,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Совршен преносен инструмент за проверка на влажноста и температурата во домот, на работа, во ботаничките градини, лаборатории, складишта итн., или секаде онаму каде што влажноста е важен фактор. Вградената опција за идентификација на точката на росиште овозможува лесно откривање на можноста од појава на влага. Интуитивната тастатура и големиот LCD приказник од течни кристали овозможуваат лесно користење од секого, без никаков посебен напор.

Технички податоци:
Инструментот мери точка на роса (росиште) и температура на испарување.      
Брзо време на реагирање • Висока точност • Проценка на точката на роса (росиште) и температурата на испарување • Вградени функции Max и Hold • Промена на мерните единици ºC и F • Мерна честота од 2,5 мерења во секунда • Позадинско осветление.

Димензии: (Ш x В x Д) 45 x 255 x 34 mm
Калибрација: ISO / DKD
Мерен опсег – влажност: 0 -100 % RH
Точност – влажност: ±2 % RH
Мерен опсег – температура: -30 до +100 ºC
Точност – температура: ±0,5 ºC
Резолуција: 0,01% RH; 0,01 ºC
Мерна честота: 2,5 мерења/сек.
Напојување: една батерија 9 V
Тежина: 200 g.

Вклучено во испорака:
1 батерија од 9 V
Кутија за чување
Упатство за користење.

Опрема:
 *

Карактеристики:
 *

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ТЕРМО-/ХИГРОМЕТАР - Voltcraft MS-10 Инструмент за мерење влага VOLTCRAFT IR-SCAN-350RH Термо/хигро метар со мерач на свежина на воздухот ОДВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ
1.534,00 ден.
4.307,00 ден.
472,00 ден.
1.062,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.