Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Инструмент за мерење влага VOLTCRAFT IR-SCAN-350RH

Кат.бр. 100922
4.307,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Посебен вид инструмент кој се состои од МР термометар со интегриран мерач на влажност. Овој уред за мерење може да се користи за утврдување на влага. Ја мери собната температура и влажност. Од тука, IR-Scan-350RH ја одредува точката на создавање влага. Со помош на инфрацрвеното мерење на температурата каде уредот покажува потенцијален ризик на мувла преку светлата на екранот, критичните подрачја сега може да се испитаат.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 168 x 82 x 58 mm
Мерен опсег за точка на влага: -30 до +100°C
Мерен опсег за влажност на воздухот: 0 до 100% RH
Точност: ± 3,5 °C
Meрен опсег, Температура: -50 до +350 °C
Оптика: 12:01
Напојување: батерија од 9V комплет
Отстапување од мерење на температура: 0.1 °C
Предупредување за мувла
Може да се поврзе двоен ласер
Приказ на температурата, влажноста на воздухот и точка на влага Степени; F (изборно)
Осветлен дисплеј
Автоматско исклучување.Вклучено во испорака:
Батерија од 9V пакет · Торба


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
VOLTCRAFT FM-200 АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ НА ВЛАЖНОСТ Мерач на влажност и температура Voltcraft HT-200 JUMBO Внатрешен Термо/Хигрометар Временска станица Conrad 6802
2.832,00 ден.
5.450,00 ден.
767,00 ден.
592,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.