Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ИНФРАЦРВЕН ТЕРМОМЕТАР VOLTCRAFT IR 260

Кат.бр. 100980
2.124,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Едноставен инфрацрвен термометар во стабилно и практично пиштол куќиште за бесконтактно мерење на температурата.

Технички податоци:
Точност: ± 2% ± 2 °C
Emissivity: 0.95 фикс
Отстапување од мерење на температура: 0.1 °C
Оптика: 8/1
Димензии: (Ш x В x Д) 42 x 160 x 82 mm
Снабдување со електрична енергија од 9 V блок батерија
Pick-up време: < 1 s
Мерен опсег – температура: -30 до 260 °C
Тежина: 180 g.

Вклучено во испорака:
Батерија.

Опрема:
*

Карактеристики:
Мерен опсег од -30 до +260°C Позадинско светло

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Безконтактен топломер FT 80 Инфра црвен термометар IR-230 Сијалица со зголемувачка леќа 22 W 3 Летечки објект Rc Spacegriffin Silverlit
7.316,00 ден.
1.947,00 ден.
6.549,00 ден.
2.832,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.