Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Мерач на вртежи VOLTCRAFT DT-30LK

Кат.бр. 1012206
6.254,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Мерен опсег (контактен): 2 – 20,000 rpm
Мерен опсег (безконтактен): 2 – 200,000 rpm
Точност: ±0.05 % or ±1 rpm
Резолуција: 0.001 – 1
Автоматско исклучување: 15 s
Работни услови: 0 to +50 ºC, <80 % RH
Услови на чување:-10 to +60 ºC, <80 % RH
Димензии (W x H x D): 60 x 180 x 42 mm
Маса: 210 g
Laser
Бранова должина; 630 – 670 nm
Max. излезна моќност <1 mW
Class 2Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Инструмент за мерење на амбиентални услови Voltcraft 5 во 1 Инструмент за мерење на CO2 Ултразвучен бркач на животни, Kemo Electronic Програмабилен дигитален собен термостат
15.694,00 ден.
25.075,00 ден.
2.006,00 ден.
1.370,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.