Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Инструмент за мерење на CO2

Кат.бр. 101367
25.075,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Технички податоци:
Резолуција: 1 ppm/0.1 °C
Точност: ±40 ppm/±0.8 °C
Напојување: 6 micro batteries (AAA)
Димензии: 173 mm x 68 mm x 42 mm
Маса: 312 g
Мерен опсег: CO2: 0 - 4000 ppm Температура: 0 - 50 °C
Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Мерач на вртежи VOLTCRAFT DT-30LK Подлога за ладење за преносен компјутер Проекциски будилник со радио RRA 320 P Полнач за батерии Powerline 5 LCD
6.254,00 ден.
1.888,00 ден.
2.891,00 ден.
6.077,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.