Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Детектор на гас GD-3000

Кат.бр. 126504
3.186,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Детекторот на гас DG-3000 е мошне чувствителен предупредувачки систем за брза и лесна детекција на истекување на гас. Наменет е за детекција на природен гас и пропан. Со него лесно ќе детектирате истекување на гасот од Вашата кампинг-боца, гасно лемило или шпорет на гас. Напојуван од батерии, овој детектор на гас секогаш ќе Ви биде при рака и ќе Ви даде визуелен и звучен аларм за присуство на гас.

Технички податоци:
Типови детектиран гас: природен гас и пропан
Визуелна и звучна индикација
Напојување: 2 х ААА батерии
Димензии: (Ø x Должина) 21 x 180 mm
Мерен опсег: природен гас (LNG) 1000 - 6500 ppm, бутан / пропан (LPG) 500 - 6500 ppm

Вклучено во испорака:
Детектор на гас
2 х ААА батерии.

Опрема:
 *

Карактеристики:
 *

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПОДЛОГА ЗА ЛАДЕЊЕ НА ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ -CONRAD - XL - ЦРНА
4.012,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.