Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Инструмент за мерење на амбиентални услови Voltcraft 5 во 1

Кат.бр. 1369741
15.694,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Мерен опсег - Звук: 35 -130 dBA,
0.1 dB резолуција
Фреквентен одзив: 31.5 Hz - 8 kHz,
Точност: ±2 dB
Луксметар: 0 - 200000 Lux
1 Lux резолуција
Мерен опсег - Влажност: 10- 95 %rH
0.1%rH резолуција,
Точност: ± 5 %rH
Анемометар: 0.5 - 30.0 m/s, Точност ± 3%
Мерен опсег - Температура: -40 до 70°CКупувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Мерач на вртежи VOLTCRAFT DT-30LK КЛАВИЈАТУРА - MC CRYPT MK-4100 ХАЛОГЕНСКА ШТЕДЛИВА СИЈАЛИЦА ТИП - R7S, 120W Ултразвучен бркач на животни, Kemo Electronic
6.254,00 ден.
3.540,00 ден.
413,00 ден.
2.006,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.