Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

СУШАЧ НА ВОЗДУХ

Кат.бр. 1377991
4.956,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Не и давајте шанса на мувлата со претерано висока влажност на воздухот. Со овој компактен помошник ќе може да ја намалите влажноста на воздухот во бањи, купатила и складишта со минимална инсталација. Едноставно поврзете го со струја, вклучете го, и толку.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) x 154 130 x 218 mm
Боја: бела
Работна температура: 0-45 C
Ефект на сушење: макс. 0,25 л / 24 ч
Погоден за простории до: 15 m2
Глас: околу 60 dBA
Макс. потрошувачка на енергија: 33 W
Проток на воздух: околу 45 m/h
Содржина на резервоар: 0,5 l
Работен напон: 230 V/50 Hz
Тежина: 0,980 kg
Tермоелектричен модул
Резервоар за вода кој лесно се празни
Процедура за безбедно затворање на полн резервоар
Перформанси на сушење 0:25 L /24 h во +30 C и 80% RH
Услови за работа: околу 15 C и 40% влажност.

Вклучено во испорака:
Сушач на воздух со 500 ml резервоар за вода
Мрежни делови
Упатство.

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ОДВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ Сушач на воздух ELRO DH600 ОТСТРАНУВАЧ НА ВЛАГА 10L ЈОНИЗАТОР ЗА ВОЗДУХ
1.062,00 ден.
8.142,00 ден.
11.859,00 ден.
4.661,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.