Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Zener диоди и регулатори за стабилизација на напон (комплет, 130 сорт. делови)

Кат.бр. 179000
1.416,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Одлична селекција на LED, која може да се примени за многу намени и експерименти. Најважните карактеристики на секоја компонента се испишани на самата фиока и може веднаш да бидат прочитани. Содржина: 130 делови, сортирани прецизно во прегради.

Технички податоци:
Кутија, асортиман
0.5 W Zener диоди (по 10 парчиња од 2.7/3.3/4.7/5.1/5.6/6.2/10/12/18 и 24 V)
1 A фиксиран напонски регулатор (3 парчиња 7805 до 5 V/7809 - V/7812 9 - 12 V/7815 - V/7824 15 - 24 V/7905 - V/7908 5 - 8 V/7909 - V/7912 9 - 12 V/7915 - 15 V)
RoHS: да

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
NE 555
9,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.