Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Ноќен шпионски двоглед

Кат.бр. 190893
1.092,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Двоглед за ноќно гледање опремен со светилка која може да се повлече. Тајното моќно светло осветлува низ ноќта заради прикриени операции, а овозможува осветлување на објектите оддалечени дури до 8 метри. Со можноста за зголемување од 2,5 пати, ништо нема да остане непрепознато.

Технички податоци:
Вградено ноќно светло
Зголемување до 2,5 пати
Димензии: (Ш x В x Д) 120 x 125 x 55 mm
Напојување: две АА батерии од 1,5 V (Ве молиме нарачајте посебно).

Вклучено во испорака:
Двоглед за ноќно гледање
Прерамка за околу врат.

Опрема:
 *

Карактеристики:
 *

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ДВОГЛЕД ЗА НОЌНО НАБЉУДУВАЊЕ Ranger 5 X 42 PRO Двоглед X-Vision 8х21 Двоглед RUBY 16X32 Полнач Autostar 700 за акумулатори и стартер
74.281,00 ден.
2.832,00 ден.
1.711,00 ден.
48.682,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.