Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

GPS ПРОДОЛЖУВАЧ ЗА GSM TELECONTROL MODULE GX107

Кат.бр. 199310
4.484,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овој GPS приемник ги обезбедува следниве функции заедно со GX107 со реден број на нарачка 19 90 00: проверка на локацијата на објектот преку SMS во секое време. Се испраќаат во одредени временски интервали на дадените GPS координати. Може да се надгледува подвижен предмет со GX107. Дава детален опис на сите функции вклучени во прирачникот за користење од GX107.
Покрај тоа, записите од GPS приемникот имаат уред за висока заштита од бучава класа IP66 и универзална опција за монтажа.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 37 x 34 x 14 mm
Должина на кабел 3 m
Класа на заштита на уредот: IP66
Температурен опсег: -40 до +85 C
Тип: GPS GX107
Работен напон: преку USB

Вклучено во испорака:
GPS модул за GX107
Velcro лента
Прирачник за употреба.

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Конрад GSM- GX107
8.791,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.