Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

СИНТИСАЈЗЕР TIP - MC-37A

Кат.бр. 300529
4.720,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Синтисајзер за почетници со многу функции и MIDI - приклучок по најповолна цена само во Conrad. Гаранција за забава и брзо усовршување на инструментот.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x Д x В) 665 x 83 x 250 mm ∙ 
Број на клавиши: 49
Макс. полифонија: 8
Број на ритми: 30
Број на вежби: 80
Боја на снимени инструменти: 100
Напојување: 6 х 1,5 V мини батерии или AC адаптер (не спаѓаат во пакетот)
Напон: 9 V/DC
Тежина: 2,2 кг

Вклучено во испорака:
Синтисајзер тип MC-37А (1)

Опрема:
ЛЦД дисплеј
MIDI-приклучок
Приклучок за слушалки и за микрофон
Обука од 3 степени
УСБ приклучок

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
КЛАВИЈАТУРА - MC CRYPT MK-4100 CASIO CTK-1150 синтисајзер QUARZ- механизам за часовник 21mm Ултразвучен бркач на животни, Kemo Electronic
3.540,00 ден.
11.269,00 ден.
236,00 ден.
2.006,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.