Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

КЛАВИЈАТУРА - MC CRYPT MK-4100

Кат.бр. 303015
3.540,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Mc Crypt MK-4100 мини клавијатура за почетници кои сакаат брз прогрес.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 740 x 260 x 95 mm
Клавиши: 49
Бои на тон: 16
Полифонија: 0
Ритам: 10
Вежби: 6
Тежина: 1.9 кг

Вклучено во испорака:
Клавијатура Mc Crypt (1)
Контрола на јачина на звук (16 нивоа) (1)
Звучник (1)
Ефекти-ехо, вибрато (1)
Програмирачки ритам (1)
Напојување со батерии или со AC адаптер (не е вклучено)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
СИНТИСАЈЗЕР TIP - MC-37A CASIO CTK-1150 синтисајзер Програмабилен дигитален собен термостат YAMAHA PSR-E423 синтисајзер
4.720,00 ден.
11.269,00 ден.
1.370,00 ден.
33.984,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.