Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

YAMAHA PSR-E423 синтисајзер

Кат.бр. 304262
33.984,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со PSR-E423 можете да учите, учите, а истовремено да се забавувате! Погоден е за деца и за возрасни. PSR-E423 е мобилен и може да се напојува со батерии или AC адаптер.

Технички податоци:
Димензии: (ш x в x д) 946 x 136 x 402 мм
Копчиња: 61
Нијанси на тонови: 700
Максимална полифонија: 32
Ритми: 155
Број на работни вежби: 150
USB и PC влезови
Вклучува: напојувач 6 следачи на звук х 30 песни вметнати во плеј листата 70 дополнителни наслови на CD-ROM × 3 Кул гласови × 5 Нежни гласови × 3 динамични гласови и × 2 во реално време филтер копчиња, ефекти, EQ и темпо × 9 видови на ревербрација
4 типови на хор
26 типови на хармонија
Екран со осветлена позадина и контролни копчиња 2-насочни стерео звучници со бас влезови.
Тежина: 7 кг

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.