Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Сет отпорници 1,4W Е12

Кат.бр. 419117
7.493,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овој сет содржи 60 најчесто употребувани вредности на отпорници од стандарната серија E12 со моќност 1/4 W ± 5%. Вредностите на отпорниците се движат од 12 Ω до 1 MΩ. Од секоја вредност се испорачуваат по 100 парчиња, така што целиот сет содржи 6000 отпорници! Сетот се испорачува во 60 проѕирни пластични фиокички сместени во заедничко метално куќиште.

Технички податоци:
Содржина: 6000 парчиња
Стандардна серија: E12
Отпорности: 12 Ω - 1 MΩ
Толеранција: ± 5%
Димензии: (Ш x В x Д) 145 x 307 x 552 mm
RoHS соодветност: ДА

Вклучено во испорака:
6000 парчиња отпорници од стандардната серија Е12 60 фиокички од проѕирна пластика
Метално куќиште.


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПЛАСТИЧНА КУТИЈА ЗА ЕЛ.ПЛОЧА - СИВА
177,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.