Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

SMD отпорник 10K

Кат.бр. 445704
59,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Отпорник од 10К во SMD технологија.

Технички податоци:
Отпорност: 10 kОhm
Серија: 0805
Толеранција: ± 0.05%
Моќност: 0.1 W
Температурен коефициент од ± 10 ppm
Соодветен на RoHS: ДА

Вклучено во испорака:
1 SMD отпорник

Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.