Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

СЕТ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ЧАСОВНИК СО 6 СТРЕЛКИ

Кат.бр. 463077
177,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Прецизен кварцен механизам за самостојно составување на ѕидни или столни саати за замена на расипаните. Дизајнирајте го сами Вашиот ѕиден часовник. Вклучени во испораката: 2 пара стрелки, старински и стандардни .

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 56 x 56 x 17 mm
Модел: кварцен
Просечна девијација: 3 секунди / ден
Должина на сказалки: 6 mm
Напојување: 1,5 V / DC (1x-Mignon батерија, Ве молиме да се купи одделно)
Вклучува два комплета на сказалки

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
QUARZ- механизам за часовник 21mm РАДИО - ЧАСОВНИК -GRUNDIG 790 DCF - ЦРН
236,00 ден.
4.130,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.