Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Грецов спој B80C1000 = B80R

Кат.бр. 501417
75,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Грецов спој во тркалезно пластично куќиште.

Технички податоци:
Тип: B80C1000 Urrm = 160 V
Номинална струја: 1 A
Напон: 80 V
RoHS соодветност: ДА

Вклучено во испорака:
1 х Грецов спој B80C1000.


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
PIC ПРОГРАМЕР И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА КУТИЈА
3.835,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.