Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

РЕЛЕ RY211024 / 4-1393224-9

Кат.бр. 504428
354,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Се применува кај греење, интерфејс технологија, апарати за домаќинство, тајмери итн.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 28,5 x 10,1 x 12,3 mm
Напон: 24 V/DC
Капацитет: 8 A
Tип: RY211024
Температура: -40 - +85 °C
Растојание: (проводник / контакт) 8 mm
Контактен материјал: AgNi
Одговара на RoHS

Вклучено во испорака:
Реле

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Грецов спој B80C1000 = B80R
75,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.