Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПОТОПНА ПУМПА 22Л

Кат.бр. 538094
2.537,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Искористете ја големата транспортна моќ од3300 l/h дури и таму каде што немате на располагање230 V/AC приклучок. Со 12V работен напон оваа пумпа е оптимално погодна за мобилна употреба, како на пр. За чамци или кампување.

Технички податоци:
Димензии: (Ø xB) 80 mm x135 mm, Макс. висина: 14м, Должина на кабел: 1м, Потрошувачка на струја: 3,7-4,2А, Транспортна количина: 22 l/min, Работен напон: 12 V/DC, Тежина: 290гр.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
12 V/DC, 2м Транспортна висина, Макс. 3300l/h

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Потопна Пумпа 24V МОЌНА МОТОРНА ВОДЕНА ПУМПА 44 Х 44 Х 20 ММ 12DC МИНИ ФОНТАНА Пумпа за црпење на чиста вода
1.298,00 ден.
2.537,00 ден.
413,00 ден.
5.546,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.