Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ЈОНИЗАТОР HA120E

Кат.бр. 560136
13.039,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Прочистувачот на воздух има едноставни контролирани елементи со филтер-прочистувач индикатор и постојан испирачки филтер. Патентираниот систем за филтрирање ги отстранува до 99% честичките содржани во воздух. Ефикасна размена на воздухот се прави 5 пати на час. Совршено прилагоден против алергии . Со новите систем за филтрирање не постои обврска за замена на филтри.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 225 x 245 x 730 mm
Боја: црна / сребрена
Макс. Потрошувачка на енергија: 40 W
Моќ на чистење: CA. 178 m / h
Притисок на звук: Фаза 1: 36 dBA, Фаза 2: 42 dBA, фаза 3: 45 dBA
Работен опсег: 16 m²
Содржина: 1 парч.
Јонизатор
2 испирачки и постојани филтри
IFD Филтер систем
Приказ кога филтрите треба да се чистат
3 подесувања на вклучување
Работен напон: 230 V/50 Hz
Тежина: 6 kg (приближно)

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ЈОНИЗАТОР ЗА ВОЗДУХ Јонизатор со светло
4.661,00 ден.
1.652,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.